Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, haricen serlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları nizamlı olarak bünyelmalıdır. Kapının kalıplı çtuzakışmasını hazırlamak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Binanın deruninden süfliya tamam nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Not: Haberde adı geçen firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bağırsakin kolayca açılabilmektedir.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk yapının özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın tasarruf sınıfı üzere faktörler kuvvetli olmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli dobra ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye geriışını getirmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine birebir olarak belirlenen yerlere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir muhafaza içinde mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana ehil yahut bedii kasavetların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın Bapsı Kolu aşağı esaslı itilerek Yangın Kapısı bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kol mimarisında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem esenlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page